Lage weerstand

Zwangerschaps klachtbehandeling

Tijdens de zwangerschap verminderd de weerstand waardoor je meer vatbaar wordt om ziek te worden.  Sommige vrouwen zijn hierdoor voortdurend ziek of verkouden tijdens hun zwangerschap.  Ze “pikken” alles op en kunnen kunnen het daarna ook niet makkelijk van zich afschudden. Vaak slapen ze ook minder en worden ze heel erg vermoeid. Ze komen in een vicious circeltje terecht.

Heel vervelend omdat je tijdens je zwangerschap ook geen medicijnen kunt gebruiken waardoor je de symptonen van je ziekte niet kan bestrijden.

De Weerstand behandeling van Embody is erop gericht de weerstand van het lichaam te verhogen.  We doen dit door een aantal methodes in te zetten:

We gaan aan de gang met Manuele Lymfe Drainage.  Doordat met zachte bewegingen de lymfecirculatie wordt geactiveerd, wordt ook de werking van de witte bloedcellen die in het lymfe zitten geactiveerd. De witte bloedcellen in ons lichaam strijden o.a. voor onze weerstand en ruimen de binnengedrongen bacteriën op. Hierdoor werken we aan de opbouw van de weerstand van het lichaam en vooral tegen infecties.

Ook Aromatherapie zetten we in tijdens de behandeling.  We werken met olien die sterk anti-bacterieel en anti-viraal zijn maar die tegelijkertijd ook de aanmaak van witte bloedcellen stimuleren.  Voor klachtverlichting kunnen olien worden ingezet om vastzittend slijm los te maken, hoofdpijn klachten te verlichten, keelpijn te verzachten of slapen makkelijker te maken. Deze producten krijg je dan mee voor thuis gebruik.

De behandeling is ook zeer geschikt voor vrouwen die zwanger willen worden, last hebben van een verlaagde weerstand, en deze willen verbeteren.

Duur 1e behandeling: 70min   vervolgbehandelingen:  60min    
Boek een zwangerschapsklachtbehandeling