Babymassage - Altena

een unieke cursus voor baby's vanaf GEBOORTE tot kruipleeftijd

 


VOORDELEN

Door aan de gang te gaan met baby massage hebben veel ouders ondervonden dat hun baby’s beter slapen, rustiger zijn geworden en minder zijn gaan huilen! Onderzoek heeft aangetoond dat baby’s die worden gemasseerd sneller alert zijn, vlugger in lichaamsgewicht toenemen, beter slapen, zich lichamelijk beter ontwikkelen en minder bezorgd zijn dan baby’s die niet zijn gemasseerd. Lees hier meer over de voordelen van babymassage.

ELKAAR ONTDEKKEN

Je kind masseren is een heerlijke manier om in contact met je kindje te komen en de natuurlijke band tussen jezelf en je kind te versterken.  Je leert elkaar beter kennen!

Al vanaf geboorte kunnen jullie terecht bij de IAIM babymassage cursus van Embody, zodat je kindje kan leren genieten van jouw positieve aanraking.
(bij andere cursussen is dat vanaf 6-8weken). Dat maakt deze cursus uniek in Nederland!

De allerkleinste kunnen al heel erg genieten van aanraking en warm contact.  Vooral couveuse kindjes hebben er veel baat bij vroeg te beginnen.  Zij hebben vaak een “negatieve associatie” met aanraking opgelopen in de couveuse – met massage maak je aanraking weer positief en ondersteun je ze ook in hun groei!

“Ik vond de babymassage echte super! Heerlijk voor Anne, maar ook een ontspannen rustmoment voor mezelf.  Fijn om zo met Anne bezig te zijn in zo’n relaxte sfeer”. Zeer aan te bevelen” 

Moeder - ANNE

“Het was leuk om met Thijmen bezig te zijn. Ik heb wel geleerd dat ik zelf eerst tot rust moet komen voordat ik aan de massage begin.  Anders voelt hij mijn onrust. Karina hielp door duidelijk en rustig alles uit te leggen”

Moeder -THIJMEN

DE CURSUS

Tijdens een IAIM baby massage cursus leer je om je baby’s voeten, benen, armen, buik, gezicht, hoofd en rug te masseren. Je krijgt advies in het gebruik van de juiste oliën, leert wanneer en onder welke omstandigheden je het beste kunt masseren, ontdekt alles over je baby’s non verbale communicatie en krijgt tips hoe om te gaan met b.v. darmkrampjes en doorkomende tandjes.

GROEPSCURSUS
Je kunt de cursus volgen als onderdeel van een groep. Wij beperken de groeps grote tot 6 baby’s zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. De babymassage cursus is geschikt tot het moment dat je kind begint te kruipen.  Als er plek is verwelkomen wij ook je partner, een opa of oma of andere verzorgende (max 1 extra persoon)  Wel kan er maar 1 persoon de baby masseren – voor de rust wisselen we niet af. Er kan dan door de 2e verzorger met een pop worden geoefend. (bij een volgende les kan er worden gewisseld). Ook zijn baby’s / ouders met beperkingen van harte welkom.

PRIVE CURSUS
Je kunt de cursus ook thuis of bij mij in de praktijk volgen. 
Een op een dus.

Als jij een groep vriendinnen hebt dan kunnen we ook prive groepsles regelen.

LEES MEER…

IAIM – Kwaliteit en ervaring

De International Association of Infant Massage is een wereldwijde stichting die in meer dan 40 landen actief is met Babymassage.
Al meer dan 30 jaar zorgen deskundigen ervoor dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste kennis en ontwikkelingen op het gebied van babyzorg.  Zo wordt de cursus aangepast wanneer er nieuwe feiten zijn, bijvoorbeeld over reflux of buikslapen.  Kennis die jij mee krijgt wanneer je een IAIM babymassage cursus volgt.
Door het internationale character van deze internationale organisatie is alle tekst en uitleg in verschillende talen beschikbaar.  Embody kan dus zorg dragen voor handleidingen in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans enz.   

Lees meer over de IAIM

MEER INFO

VOLG EEN CURSUS!