Overtijdsbehandeling

Weeën opwekken / overtijdsbehandeling

Weeën opwekken / overtijdsbehandeling

Ben je meer dan 40 weken zwanger en je kindje is nog steeds niet geboren?

Deze unieke overtijdsbehandeling heeft een stimulerende werking en geeft je lichaam net dat extra zetje die nodig kan zijn om de baring op gang te brengen. Er wordt gewerkt met verschillende technieken zoals reflexology, aromatherapie, massage, manuele lymfe drainage – om de baarmoeder en het lichaam te stimuleren maar tegelijkertijd de moeder tot rust brengen.

Stress is namelijk een belangrijke factor in late, maar ook moeilijke bevallingen. Ook factoren zoals angst voor de bevalling, of moeilijk kunnen los laten kunnen invloed hebben. Veel vrouwen die overtijd raken missen de rust om tot zichzelf te komen.  Ze hebben hier dan een helpend handje bij nodig.

We besteden dan ook tijd en ruimte voor ontspanning en rust in de overtijd behandeling.

Uiteraard komt een kindje wanneer het er helemaal klaar voor is maar samen kunnen we er wel voor zorgen dat je als moeder er helemaal klaar voor bent.

Voor thuis gebruik krijgt u bevallings olie mee met instructies voor gebruik. De behandeling is 100% natuurlijk en veilig. Mocht u toch vragen hebben bespreek de behandeling dan met je verloskundige of neem contact met ons op.

Duur behandeling:  75min