voor cadeaubonnen, aromatherapie en andere natuurlijke en handige producten

Boek online

Welkom om de webshop van Embody. 

Mijn kant en klare, natuurlijke Aromatherapie producten, etherische oliën en toebehoren zijn speciaal samengesteld en geselecteerd om iedere vrouw in ieder seizoen van haar cyclus en/of leven zo natuurlijk mogelijk te ondersteunen. Met speciale producten ontwikkeld voor vrouwen met een kinderwens, cyclus problemen, tijdens de zwangerschap en de bevalling, of ter bevordering van het herstel in de kraamtijd of na een miskraam.

Ook voor baby’s en kinderen zijn er heerlijke producten. Ze geven op een natuurlijke, zachte en veilige manier steun voor allerlei ongemakken en kwaaltjes, bieden een heerlijke huidverzorging of pure ontspanning. 

Mijn producten zijn met zorg samengesteld, natuurlijk, en van hoge kwaliteit. Veel producten worden op bestelling gemaakt om zo kwaliteit en versheid te garanderen.  Minder is meer – ik gebruik daarom geen conserveringsmiddelen, synthetische producten of parfum.   Alleen pure natuur voor jou en je kind!!

Daarnaast kun je in de webshop terecht voor het boeken van een behandeling of van het bestellen van een cadeaubon.

Geniet van het aanbod !! 

Karina van der Leeuw

Momenteel werk ik er hard aan om ALLE producten in de webshop te plaatsen (onze oude webshop is inmiddels verouderd en offline).  Staat jouw product niet in de shop?  Mail dan je bestelling door naar reactie@embody.nl.  Sorry voor het ongemak!

Winkelmand

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, volg onze blogs, informatie over de nieuwste behandelingen, handige tips en leuke links. Abonneer je op de nieuwsbrief en volg Embody!
Translate >