Baby recencies

lees wat andere van de cursus vonden!

Heb je meegedaan met de cursus babymassage – in een groep of priveles? Deel hier jouw ervaring met andere.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Anne’s moeder schreef:
Ik vond de babymassage echte super!  Heerlijk voor Anne, maar ook een ontspannen rustmoment voor mezelf.  Fijn om zo met Anne bezig te zijn in zo’n relaxte sfeer”.

Anne was 10 weken oud bij start cursus

 

Thijs’s moeder schreef:

De communicatie tussen Thijs en mij is duidelijker geworden.  Ik kan veel beter begrijpen wat hij mij probeert te vertellen.

De babykrampjes routine werkte goed – Thijs zijn darmpjes reageerde gelijk goed op de massage.

Thijs was 3 weken oud bij start cursus

 

 

Jinde’s moeder schreef: “De cursus gaf me echt even gerichte tijd met Jinde. Er was een fijne rustige huiselijke sfeer!”

Jinde was 9 weken oud bij start cursus

Olivia’s moeder schreef:
“de interactie met mijn kindje was het leukst aan de cursus. Ik heb geleerd dat Olivia erg geniet van massage – hoewel het niet te lang moest duren!”
Olivia was 9 weken oud bij start cursus

Thijmen’s moeder schreef:
“Het was leuk om met Thijmen bezig te zijn. Ik heb wel geleerd dat ik zelf eerst tot rust moet komen voordat ik aan de massage begin.  Anders voelt hij mijn onrust. Karina hielp door duidelijk en rustig alles uit te leggen”

Thijmen was 10 weken oud bij start cursus