Veel gestelde vragen

Heb ik een verwijzing nodig om een afspraak te kunnen maken?lavendel-takjes-300x200
Je hebt geen verwijzing nodig van een arts of verloskundige om een afspraak te kunnen maken. Wanneer je een klacht hebt dan kom je in aanmerking voor een therapeutische behandeling en zo ook voor eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Vanaf hoeveel weken mag ik een zwangerschapsmassage?
Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf het eerste moment dat je zwanger bent maar er zijn wel een paar regels waar we rekening mee moeten houden. Zo is belangrijk dat je in goede gezondheid bent en een gezonde zwangerschap ondergaat.  Meld medische klachten voorafgaand aan de behandeling!  In het eerst trimester zullen wij rekening houden met het feit dat we niet te veel druk zetten op de buik en onderrug. Omdat je in het eerste trimester vaak last hebt van misselijkheid zul je zelf niet altijd zin hebben om gemasseerd te worden.  Kijk goed hoe jij je voelt en geeft dit altijd aan ons door.

Ik kan niet op mijn buik liggen kan ik dan nog worden gemasseerd?
Bij Embody behandelen wij de gehele dag zwangere vrouwen.  Wij weten dus heel goed hoe we je comfortabel moeten krijgen.    Wij werken EXPRES niet met een tafel waar een gat in zit voor buik/borsten omdat deze tafels de buik te veel doen hangen en dit niet goed is voor de banden in rug/buik. Je ligt dus meestal in een zijligging ondersteund door kussens voor comfort. We werken met een elektrische behandeltafel dus op en af stappen is heel makkelijk.

Moet ik wat mee nemen?
Voor een therapeutische behandeling vragen we je identificatie en je verzekeringspasje mee te nemen.  Voor alle andere behandelingen hoef je verder niets mee te nemen.  Wij verzorgen handdoeken en olien.

Hoe vaak kan ik gemasseerd worden,tot hoever in mijn zwangerschap, en hoe lang na de bevalling?Je kunt zo vaak als je wilt worden behandeld – tot aan je bevalling.  Na de bevalling is een behandeling mogelijk vanaf vier weken na een natuurlijke bevalling of na zes weken na een keizersnede, mits er geen complicaties zijn tijdens het herstel. Belangrijk is dat je gestopt bent met vloeien. 

Kan ik samen met mijn vriendin behandeld/gemasseerd worden?
Helaas ben ik een eenmanszaak en kan ik maar een persoon tegelijkertijd behandelen. We hebben helaas ook geen wachtkamer dus op elkaar wachten lukt ook niet.

Is een behandeling veilig voor mijn kindje?
Veiligheid staat altijd op nummer een voor Embody.  Bij al onze behandelingen houden we rekening met de leeftijd van je  kindje en of jezwanger bent.  Binnen de Aromatherapie gebruiken we alleen olien die veilig zijn voor de foetus en/of het kind en lage percentages etherische olien.  Al onze behandelingen zijn 100% natuurlijk.

Hoe kan ik een afspraak maken?
Een afspraak kan online gemaakt worden via de website www.embody.nl/afspraak_maken of door telefonisch contact met ons op te nemen.  Omdat we de telefoon niet kunnen opnemen wanneer we aan het werk zijn vragen we je bij geen gehoor onze voicemail in te spreken. Wij bellen daarna zo spoedig mogelijk terug. Een email sturen kan ook – we bekijken dagelijks onze mail. (het is handig om in de mail gelijk te vermelden welke dagen/tijden je voorkeur hebben en voor welke behandeling je wilt afspreken)

Wat als ik verhinderd ben?
Als je verhinderd bent vragen we je zsm contact met ons op te nemen via email of telefoon.  De afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd anders wordt deze in rekening gebracht.

Mag er gepraat worden tijdens de behandeling?
TIjdens een behandeling / massage wordt je uitgenodigd om lekker te ontspannen en je ogen te sluiten.  Een behandeling heeft het beste effect wanneer je er bewust mee bezig bent. Stilte draagt daar aan mee. Mocht je zelf toch liever willen praten dan kan dat uiteraard wel.

Verkoopt u ook Cadeaubonnen?
Ja-  via onze SHOP kunt u cadeaubonnen aanschaffen voor al onze verwennerijen. Wij versturen de cadeaubon digitaal naar u toe.Deze print u dan zelf uit.  Een email sturen kan ook.  U krijgt dan een faktuur en cadeaubon toegestuurd.  Zodra de faktuur betaald is activeren wij de cadeaubon en kan er een afspraak worden gemaakt.  Stuur uw email naar:  reactie@embody.nl  vergeet niet de naam van de ontvanger te vermelden en de type behandelingen die u cadeau wilt doen. De cadeaubonnen van Embody zijn een jaar geldig, en inwisselbaar voor al onze behandelingen/producten. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.