de eerste behandeling

wat kun je verwachten

De eerste afspraak voor een therapeutische behandelingylang-ylang-300x229

Wanneer je een afspraak maakt voor een behandeling bij Embody dan zal je van te voren een intake formulier toegestuurd krijgen. We vragen je dit formulier zo zorgvuldig mogelijk in te vullen en bij je eerste bezoek aan de praktijk mee te nemen.  Ook vragen we je verzekeringspas mee te nemen en identificatie.

Wat kan je verder verwachten:

  • Een kort intake gesprek waarin je klachten worden besproken
  • Een korte fysieke check van spieren en houding ( waar nodig)
  • Er wordt een voorstel gedaan voor een behandeling (wanneer het nodig is om meerdere behandelingen te plannen zal dit in overleg gaan in een behandelplan)
  • Wanneer thuisbehandeling nodig is zal er een voorstel worden gedaan
  • De behandeling zal worden ingezet.

Embody legt al onze klant gegevens vast in een geautomatiseerd klantenbestand (als per verplichting FAGT en RBCZ). Dit bestand is alleen toegankelijk voor Embody – u kunt echter altijd inzicht krijgen in uw persoonlijk dossier.  Zie privacy reglement voor meer info.
 

De eerste afspraak voor een verwennerij

Wanneer je een afspaak hebt gemaakt voor een verwennerij massage zullen wij je een klein contact formulier toesturen en je vragen deze ingevuld mee te nemen. In het geval je het formulier niet hebt ontvangen zal je bij binnenkomst worden gevraagd deze in te vullen. Het formulier is vooral bedoeld om eventuele medische indicaties in kaart te brengen.  Je bent tenslotte evt zwanger of je geeft borstvoeding en dus moeten we zeker zijn dat er geen (contra) indicaties zijn waar we rekening mee moeten houden in de massage.

Het doornemen van het formulier neemt ongeveer 5 minuten in beslag.  Daarna zullen we aanvangen met de massage.

Embody legt al onze klant gegevens vast in een geautomatiseerd klantenbestand. Dit bestand is alleen toegankelijk voor Embody – u kunt echter altijd inzicht krijgen in uw persoonlijk dossier.  Zie privacy reglement voor meer info.

NB – Je hoeft geen handdoeken mee te nemen. Daar wordt voor gezorgd!