Blog

Chakra Psychologie

door | jan 28, 2017 | Algemeen, Blog, Featured | 0 Reacties

Chakra’s (energie) en de ontwikkeling van de mens – en de kracht van Oxytoxine!

Hier een prachtig artikel die ik graag met jullie wil delen.   Het legt verband met onze chakra’s (energie) en de ontwikkeling van de mens.  Volgens dit artikel zijn we bezig om een overgang te maken naar een nieuwe era.  Een van samenwerking en liefde – zonder ego’s en materialisme.  Het heeft een grote indruk op mij gemaakt.  Ik hoop dat jullie als lezer er ook wat aan hebben…

Bij Embody werk ik regelmatig met chakra behandelingen.  Etherische olien hebben grote invloed op de werking van de chakra’s. Zo kan je met behulp van verdamping of een specifieke lichaamsolie jezelf ondersteunen.

In het artikel wordt ook gesproken over Oxytocine.  Dit hormoon komt vrij bij huid op huid aanraking ( massage) en bij bevallingen (natuurlijke bevallingen).  Mijn werk met zwangeren en babies is erg gericht op het vrij doen komen van dit hormoon door de behandelingen. Ook hier kunnen etherische olien invloed hebben op het vrijkomen van dit hormoon.  Denk aan Vanille.  Oxytoxine is dus zelfs in een flesje te koop….

Klik hier om het artikel chakra psychologie te lezen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *