Aromatherapie & verkoudheid bij Baby's

Aromatherapie & Verkoudheid bij baby’s

door | okt 15, 2017 | Baby verzorging, Blog, Featured | 0 Reacties

Niets zo vervelend als een baby die constant verkouden is.  Lees hier wat je er aan kunt doen!

Het is weer de tijd van het jaar waar flink wat mensen om mij heen verkouden zijn.  Ook in mijn babymassage groepen en in mijn praktijk hoor ik veel moeders vertellen over de verkoudheid van hun kinderen.  Vooral bij jonge baby’s is een verkoudheid flink lastig omdat ze daardoor vaak slechter slapen en eten.  Het is ook lastig voor de ouders om hun kindje zo te zien en het gevoel te hebben dat ze niets kunnen doen.   Maar dat is niet zo!

In deze blog kun je alles lezen over wat een verkoudheid is, hoe je er aan komt en wat je kunt doen om je kindje te ondersteunen tijdens een verkoudheid. Graag deel ik met jullie informatie over een aantal van mijn favoriete Aromatherapie producten en geef ik je leuke huis/tuin/keuken tips en ideeën die verlichting kunnen bieden.

Dus is je kindje verkouden?
Wacht niet langer, lees verder en zie wat je zelf kan doen!

Lees het artikel  

 

Geurige groet!

Karina van der Leeuw
@aromatherapeut
Embody – praktijk voor moeder en kind

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *