Fertiliteits & cyclus zelfmassage video

32,00

Verbeter jouw buikgezondheid en optimaliseer jouw vruchtbaarheid met behulp van deze duidelijke instructievideo.

 • Leer hoe jij je baarmoeder en buikorganen kunt masseren, rekening houdend met de verschillende fases van je cyclus
 • Met duidelijke uitleg over je anatomie.  Waar zit je baarmoeder eigenlijk?
 • Leer welke olie je het beste kunt gebruiken
 • Zachte muziek op de achtergrond en een rustige warme stem die uitleg geeft met als afsluiting een heerlijke begeleidende meditatie voor de ultieme ontspanning

  * DIT IS EEN DOWNLOAD PRODUCT.  Je krijgt 3 dagen de tijd na aanschaf om de download te starten.

Beschrijving

FERTILITEITSMASSAGE

Heb jij een kinderwens?  Heb jij een onregelmatige cyclus, PCOS of Endometriose, littekenweefsel, veel pijn tijdens je menstruatie? Probeer je al een tijdje zwanger te worden? Zit jij in een traject ( IUI, IVF, ICSI)?  Zoek jij een manier om jezelf nog beter te ondersteunen?

Fertiliteitsmassage is een massagetechniek die goed kan worden ingezet om de kwaliteit van jouw vruchtbaarheid te verbeteren en je cyclus klachten te verminderen.  Naast de uitgebreide fertiliteitsmassage die je kunt ontvangen in mijn praktijk kunt je zelf ook aan de slag gaan met het masseren van je buik en baarmoeder.

VOORDELEN MASSAGE:

 • De massage verbeterd de DOORBLOEDING in alle buikorganen waaronder je baarmoeder, zodat belangrijke voedingstoffen door een betere stofwisseling de cellen kan bereiken. Hierdoor verbeter je niet alleen de kwaliteit van je eicellen maar ook van het baarmoederslijmvlies.
 • HORMOON BALANS door de afvoer van afvalstoffen door o.a. je lever en je lymfestelsel te stimuleren.  De massage werkt dus als een DETOX waardoor je lever hormonen beter afbreekt.  Zo verminder je klachten die voortkomen uit OESTROGEEN DOMINANTIE en voer je makkelijker synthetische hormonen af na langdurig pilgebruik of een begeleid zwangerschapstraject (IVF, IUI, ICSI).
 • Onder invloed van een massage kan een gekantelde baarmoeder haar natuurlijke houding weer innemen. Zo kan je baarmoeder beter uitbloeden, heb je minder kans op bruin bloedverlies en dus heldere menstruaties, MINDER PIJN en een “schonere” baarmoeder waardoor je baarmoederslijmvlies zich op een gezonde manier kan opbouwen.
 • LITTEKEN WEEFSEL & VERKLEVINGEN worden door een massage afgebroken waardoor de buik zachter voelt en je minder PIJN ervaart.
 • Betere STOELGANG omdat een massage de darmwerking op een natuurlijke manier stimuleert en in beweging brengt.
 • Minder SPANNING & STRESS door de ontspannende werking van de massage op je zenuwstelsel.  Zo komen je hormonen ook meer in BALANS en kom je zelf meer in contact met je buik waardoor het VERTROUWEN in jezelf groeit.


DE VIDEO
Deze instructie video bevat instructies over:

 • Houding & Olie, hoe kun jij het beste liggen terwijl jij jezelf masseert en welke olie kun je het beste gebruiken
 • Anatomie,  waar liggen de organen in je buik ( maag, dunne darm, dikke darm, lever, milt, baarmoeder, blaas)
 • Massage deel 1 –  stap voor stap instructries voor de massage die jij mag toepassen tijdens je MENSTRUATIE & en in de periode na je OVULATIE ( wanneer er evt kans kan zijn dat je zwanger bent)
 • Massage deel 2 – stap voor stap instructies voor de massage die jij mag toepassen tijdens de PRE-OVULATIE periode van je CYCLUS en in de POST-OVULATIE periode van je cyclus als je GEEN kans hebt om zwanger te zijn.
 • Begeleide meditatie.  Beide massages worden afgesloten met een fijne baarmoeder meditatie voor een heerlijke ontspannende afsluiter van de massage.

De video is gemaakt in de praktijk van Embody en is ingesproken door Karina van der Leeuw – Fertiliteitcoach & Massagetherapeut.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…