Yoni Steam – Endometriosis

7,50

YONI STEAM –  Endometriosis & vleesbomen
kalmerend en verzachtend

 

Artikelnummer: CAS01-1-1-1-1 Categorie: Tag:

Beschrijving

YONI STEAM – Endometriosis / Vleesbomen

Endometriosis of vleesbomen zijn stagnaties in het bloed die invloed hebben op de gezondheid van de baarmoeder. Niet alleen is de endemetriosis of vleesboom pijnlijk maar voorkomen ze ook de doorbloeding van het baarmoeder slijmvlies. Zo ontstaan nog meer klachten zoals onregelmatige menstruatie, pijnlijke of onregelmatige menstruatie en is er vaak sprake van verminderde vruchtbaarheid.

Stagnatie van het bloed heeft warmte nodig. De warme kracht van Gember bevorderd een betere doorbloeding en is pijnverminderend door de ontstekingremmende werking. De vitex agnus cactus werkt tevens regulerend op de hormonen, handig bij een oestroegeen dominantie die vaak de oorzaak is van dit type klacht.

Werking:  Verwarmend, doorbloedend, ontstekingsremmend, hormoon regulerend.

Kruiden: Rode Klaverblad, Gelderse Roos, Gember, Monnikspeper (vitex agnus cactus), Duizendblad, Roos blad.

60g – voor 2 x stomen

 

Wat is Yoni Steaming?
Yoni stomen, ook wel vaginale stoom genoemd, is een eeuwen-oude traditie, waarin een vrouw de warmte van een kruidenstoom toelaat tot in haar vagina en baarmoeder. De geneeskrachtige kruiden helpen je om je te verbinden met je lichaam en je vrouwelijkheid,  en daarnaast helpen de kruiden om je geslachtsorganen en je cyclus op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Een yoni steam verfrist en ontspant!
De warmte van de stoom opent de porien waardoor de geneeskrachtige kruiden kunnen worden opgenomen door het weefsel van de vagina en de baarmoeder.  Dit heeft als effect dat de bloedstroom in deze gebieden wordt verhoogd, het zuurstof gehalte toe neemt en de stofwisseling omhoog gaat.  Hierdoor ontspannen de spier- en diepe fascia lagen van het bekken en de baarmoeder wat een pijnstillend en rustgevend effect kan geven. Daarnaast heeft het een positief effect op de gezondheid van het baarmoeder en vaginale slijmvlies.

Ondersteund de reiniging van je vagina en baarmoeder
Hoewel de baarmoeder en vagina zich vanzelf reinigen (daar is je menstruatie oa voor) kunnen ze, net als je weerstand, soms wat extra hulp gebruiken. Doordat de warme kruiden door de celmembranen van de baarmoeder wand dringen, zijn ze ondersteunend in de afvoer van afvalstoffen.  Wanneer je een aantal maanden stoomt (max 2x per maand) help je o.a. om oud menstruatiebloed los te weken. Door deze reinigende werking hersteld de natuurlijke PH waarde van de baarmoeder en vagina zich makkelijker.  Het slijmvlies en het endometrium komen meer in balans.

Heb jij regelmatig donker bruin bloed aan het begin /einde van je menstruatie?
Bruin bloed is “oud” bloed dat niet goed mee komt tijdens de menstruatie. Een duidelijk teken dat jouw endometrium zich niet goed “ververst”.  Een yoni steam kan voor jou dan uitkomst bieden.  Na 2 maanden 2x per maand stomen zou je daar verschil in moeten weten.

Waar komt Yoni Steaming vandaan?
Vaginale stomen wordt al eeuwen gebruikt in landen als Midden- en Zuid America zowel als China en Afrika.
De locale kruiden worden daar door vrouwen gebruikt ter ondersteuning van de vruchtbaarheid, cyclus klachten zoals menstruatie pijn, vleesbomen, cystes, hormonaal disbalans en om heling te bevorderen na een bevalling of trauma.

Helend en bewustwording
Het gebruik van kruiden in een vaginale stoombad is niet wetenschappelijk onderzocht. Maar toch voelen vrouwen zich al jaren ondersteund door de heerlijke, natuurlijk kruiden van een Yoni steam. Ze voelen zich niet alleen verfrist, ontspannen en meer bewust van hun lichaam en hun vrouwelijkheid.
Maar de kruiden werken ook energetisch “helend” wanneer er disbalans is.  Ze brengen bewustwording en helpen vrouwen om zich beter te verbinden met hun YONI krachten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…