Cyclus massage – vervolg afspraak

90,00

Beschrijving

CYCLUS MASSAGE bij menstruatie klachten (vervolg afspraak)

bij menstruatie klachten

Cyclus massage

Heb jij regelmatig menstruatie klachten? Een onregelmatige cyclus of een cyclus die pijnlijke is?  Zijn zware bloedingen of lange menstruaties een maandelijks terugkerend probleem? Ervaar jij vaak rugpijn of moet je vaak naar de toilet tijdens je menstruatie?  Heb je een aandoening zoals PCOS , endemetriose, verklevingen of een vleesboom?  Ben je als jong meisje voor het eerst aan het menstrueren en ervaar je veel klachten? Of ben je juist in de (pre) overgang? Wanneer jouw cyclus zowel op lichamelijk als op fysiek niveau invloed op jou heeft – dan biedt cyclus massage uitkomst.

Wat is Cyclus massage?

De behandeling is gericht op het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder en de omliggende organen. Hierdoor is je baarmoeder in staat om eventueel “oud bloed” los te laten en een nieuwe, gezonde slijmvlies op te bouwen. Afvalstoffen/gifstoffen die je hebt opgebouwd, bijvoorbeeld door hormoonbehandelingen, medicijn gebruik of pilgebruik kunnen makkelijker worden afgevoerd. Tegelijkertijd kunnen voedingstoffen beter naar dit gebied toestromen. Zo wordt de baarmoeder gezonder en vruchtbaarder.

Wanneer nodig wordt de baarmoeder weer in haar natuurlijke stand gebracht wat o.a. invloed kan hebben op rugpijn of plasdrang. Wanneer aanwezig  wordt litteken weefsel afgebroken en verklevingen verminderd. De darmwerking wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd en in beweging gebracht, en de lever gestimuleerd. Vooral het werk op de lever is belangrijk omdat dit orgaan zo belangrijk is in de afbraak van hormonen en zo balans en regelmaat te brengen in je cyclus.

De cyclus massage is diep maar tegelijkertijd zacht en verzorgend met aandacht voor fysieke maar ook emotionele disbalans. Zo helpt de behandeling je om meer verbonden te zijn met je lichaam, om meer vertrouwen te krijgen en om emoties los te kunnen laten.

Vervolg afspraak

Een vervolg afspraak duurt circa 75 min tot 90 min.  We bespreken hoe je cyclus verloopt, of je veranderingen hebt waargenomen en hoe het me je gaat op dat moment.
Wellicht passen we de behandeling iets aan om nog gerichter te werken.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…